Pszichológiai tanulmányaimat Debrecenben, a Kossuth Lajos Tudományegyetemen végeztem kiváló eredménnyel 1998-ban. Ezzel egyidejűleg pszichológus szakfordítói és pszichológia tanári diplomát is szereztem.

Egyetemi tanulmányaimmal párhuzamosan, az utolsó évfolyamban a szerencsi nevelési tanácsadóban  dolgoztam részmunkaidőben.

Gyakornoki éveimet miskolci, illetve budapesti nevelési tanácsadóban töltöttem, amelyet követően állami szférában humán erőforrás menedzsment területen a felvételizők interjúztatása, valamint alkalmasságvizsgálata volt a feladatom. Többek között az éves alkalmasságvizsgálat, szűrések és a személyi állomány rendszeres pszichológiai vizsgálata, pszichés támogatása, mentálhigiénés segítése, a kiégés megelőzése is munkakörömbe tartozott, épp úgy, mint motivációs tesztek kifejlesztésére, és kutatások lebonyolítása.

A személyi állománynak csapatépítő, kohézió-erősítő csoportok tartása, illetve a büntetés-végrehajtási szervezetben a fogvatartottak számára drogprevenciós csoportok tartása is a feladatom volt.

Egyetemi tanulmányaim elvégzését követően figyelmem a nonverbális, művészetterápiás technikákra összpontosult. Kiváltképp a tánc- és mozgásterápia rendszeres tanulmányozása épül be szervesen mindennapjaimba több éven keresztül.

Ezt követően az argentin tangó csodálatos világa csöppentem, amely pozitív lélektani hatásai senki előtt nem titkoltak. A terápiaként is alkalmazott technika prominensen van jelen többek között a szkizofrénia, a kapcsolati, a tender és intimitási problémák hatékony kezelésében.

Az argentin tangó 2012 óta van jelen életemben, a tánc- és mozgásterápia támogatójaként, kiegészítéseként. Nem utolsó sorban önismereti technikaként is kiválóan alkalmazható.

Ezek mellett a test és lélek harmóniájának tanulmányozása  élvez prioritást mindennapjaimban, így számos egyéb mozgás- és táncformát kipróbáltam, és gyakorlom azokat évek óta.

Klinikai szakpszichológusi végzettséget Pécsett szereztem 2011-ben, amelyet követően saját vállalkozásomban dolgozom a mai napig.